Skiferie i Sölden i Østrig
5 STJERNE HOTELLET DAS CENTRAL, TIROL

Premium-skioplevelse på hele 429 ha løjper fra oktober til maj. Oplev verdensmesterskabs-feberen og skinætternes hemmelighedsfuldt glitrende natur. Moderne, eksklusiv og original hytte-atmosfære – en vinter i Sölden i Tyrol er din garanti for ekstraordinær infrastruktur, spektakulære panoramaer og absolut snegaranti.

Sölden er et vibrerende sted med liv og puls. Her sker der hele tiden nye ting. Men de 250 tretusinde meter høje tinder forbliver de samme. Og det gør også stedets livskraft og intensitet: den rene, ægte „alpine lifestyle“. Sölden er et af alpernes top-vinterdestinationer med tradition for filmiske mesterværker, som fx James-Bond blockbusteren „SPECTRE“.

Event-highlights mødes med fantastisk natur, sport møder entertainment. Lad dig fortrylle og bjergtage af vinteren i Sölden. Og oplev den perfekte ferienydelse på 5-stjerne hotellet Das Central. Her fejres det ALPINE . LUXURY . LIFE i sin mest sporty og elegante form.

Skiparadiset Sölden
I CENTRUM FOR ALPE-OPLEVELSEN

FACTS OM SKIOMRÅDET

Den rene skifornøjelse i tal

 • 429 ha løjpeareal. 144 løjpekilometer. Af dem er ca. 69,8 km blå, 44,8 km rød, 27,4 km sort og 1,9 km skiruter
 • Skiområde mellem 1.350 – 3.340 m højde
 • 31 moderne skilifts sørger for hurtig transport
 • Giggijochbanen & Gaislachkoglbanen – to af verdens kraftigste skiliftsystemer
 • Snegaranti fra oktober til maj pga. den store højde og teknisk kunstsne på ca. 77% af løjperne
 • 2 gletsjer-skiområder
 • Mere end 33 hyggelige skihytter i Söldens skiområde
 • Transportforbindelse mellem vinter- og gletsjerområde
BIG 3-PLATFORME

Söldens højeste højdepunkter

Som det første skisted i Østrig byder Sölden på tre tretusinde-bjergtoppe med skilift i samme område: de legendariske „BIG 3“. Og du kan opleve dem alle – endda samme dag! Med andre ord: afveksling, spænding og bjertindeerobringer på mere end 50 km. Her finder du de mest moderne tovbaner, de bedst præparerede løjper og bjergtagende panoramaudsigter i over 3.000 m højde.

3.048 M OVER DAGLIGDAGEN

Udsøgt topgastronomi

Arkitektur. Design. Alpin cuisine. Det er ingredienserne i en uforlignelig oplevelse ovenover skyerne. Udsøgte vine, champagne-stunder og raffinerede gourmet-kreationer. Krydret med top-service og enestående panorama-vue. Mere eksklusivt end en sving-ind på ice Q kan det næppe blive. Det ved fx også Daniel Craig, som jagtede ikke bare forbrydere i James-Bond filmen “SPECTRE” her – men også den bedste smag. Ved en udsædvanlig dejeuner i alpernes gourmet-tempel.

VINTEREN BLIVER VARM

Events i verdensklasse

Underholdningen i Sölden sprænger alle vante rammer. Til FIS verdensmesterskabet Skiweltcup-Opening på Rettenbachgletscher mødes de internationale skistjerner, mens verdens kendte DJ-stjerner får bjergene til at vibrere i Giggijoch i takt til Electric Mountain festivalen. Noget af det mest spektakulære er Hannibals triumftog i tretusinde meters højde, der celebreres af ikke færre end 500 performance artister. Et andet højdepunkt er den eksklusive vinsmagning i tretusinde meters højde hos “Wein am Berg”. Her klinger glassene mens skistjerner, top vinproducenter og eksklusive vinelskere hilser på hinanden.

Ny James Bond oplevelsesverden
James Bond - 007 ELEMENTS i Sölden

007 ELEMENTS er den nye og globalt enestående James Bond oplevelsesverden i en højde af 3.050 m over havet, der begejstrer med nogle fascinerende blik bag kulisserne til optagelserne af en James Bond Film!

Få mere at vide

Alpine . Luxury . Life
DAS CENTRAL - DET 5-STJERNET HOTEL I SÖLDEN, TYROL

NYDELSE PÅ HØJESTE NIVEAU
En levende filosofi

Das Central er selve definitionen på en Sölden ferie på højeste niveau: Afslappet luksus, alpernes livsglæde. Charmant hjertelighed – og et naturpanorama med magisk tiltrækningskraft, alt dette gør det enestående 5-stjerne hotel i Sölden til den ypperste adresse blandt Alpernes hotspots. For feriegæster, der sætter pris på eksklusiv rekreation.

Kræsne alpinister. Forvænte familier. Globetrottere og individualister – alle anbefaler Das Central som et helt særligt hideaway med 40 års tradition. Her mødes gæsten med den hjertelige hilsen „Grüß Gott“ chefkokkens gourmet-køkken med internationalt tilsnit.

Alpine . Luxury . Living
ENESTÅENDE PÅ EN SÆRLIG MÅDE

125 VÆRELSER & SUITER. ENESTÅENDE HVER OG EN.
Inspirerende boligverdener

I hotel Das Central i Sölden venter din helt private luksus på dig, lige fra romantisk rustik stil til moderne tidsløst design. Og toppen af alpernes Alpine . Luxury . Life. Lokaliteter med komfort på 5-stjernet niveau, intensitet og emotion. Hverdagens strålende modsætning. Kreativt design inspireret af naturens alpe-motiver.

Derfor er hver ferie på dette sted en ny og spændende oplevelse: Bo som du vil. Prøv noget nyt hver gang. Eller noget helt tredje.

FORESPØRG NU

Alpine . Luxury . Gourmet
HVOR GOURMETER FØLER SIG HJEMME

GASTRONOMI & VIN

Hver kreation et mesterværk

I hotel Das Central komponerer chefkokken Michael Kofler sine mesterværker. Hver dag et nyt svendestykke, dog altid inspireret af vores hjemland Tyrols nydelseskultur og af fjerne landes haute cuisine. Netop i dette smagfulde samspil mellem kulturerne fødes de lækre kulinariske højdepunkter, der kontrasteres og sympatiseres af vinspecialisten sommelier Martin Sperdins anbefalinger. I Das Central-hotels vinkælder venter ikke færre end 30.000 udsøgte vine på gæsternes ganer.

MANGFOLDIGHED ER VOR NATUR

Kulinarisk oplevelsesverden

Vil du nyde det lækreste gourmetkøkken? Eller er du til en hjemmelavet fondue-aften i Weinkeller? I hotellet Das Central forstår man at få det yderste ud af selve madnydelsen gennem utallige nye variationer og interpretationer: I Hotelrestaurant Feinspitz, À-la-carte-Restaurant Ötztaler Stube og Central-Weinkeller smelter kulinarisk finesse sammen med enestående flair.

CHEFKOKKENS UDSØGTE KØKKEN

Kulinariske inklusiv-ydelser

 • Righoldig gourmet-morgenmad med det bedste fra regional øko-landbrug, hjemmelavede æggeretter, lækker juice-bar mm.
 • Ypperlige frugter, vitaminrig knasemad og meget mere byder vitalbuffeten i vandlandet Venezia på
 • Chefkokkens excellente 5-retters gourmetmenu, udmærket med “Ewige Haube”, Sölden
 • Ugentlig galla-dinner i særlig atmosfære med overvældende 6-retters degustationsmenu

Alpine . Luxury . Wellness
LUKSUS TIL DINE SANSER

HER VENDER DINE KRÆFTER TILBAGE
Vandland Venezia

Ro og vitalitet. Vand og varme. Dyk ned, stig op, mærk vingerne. Vi har skabt vandlandet Venezia som en fredfyldt oase i en travl verden, for at vore gæster kan føle sig afslappet og dog fyldt med den kraft, som kun den indre ro kan bringe. Her kan du slå dig løs, boltre dig, eller bare slappe af og søge den indre fred på hele tre etager.

Indånd følelsen af et nyt liv – på 1.500 m². I indendørs-poolen, i ti forskellige saunaer og dampbade og den originale venetianske gondol. Du kan tilbringe afslappende timer i disse wellness oaser og nyde hyggen på Markuspladsens romantiske atmosfære. Eller dyk ned i den afslappede ro, der hviler over Asien-hvilerummets vandsenge.

EN VERDEN MED REKREATION
Beauty- & wellness-residensen

Finfølelse og hjertelighed. Professionalitet og kompetence. Vort SPA-team gør Das Central til et særligt wellness-refugium i Alperne. Vore SPA medarbejdere er uddannede specialister i deres respektive fagområder og er eksperter i forskellige helsetraditioner med dette særlige flair for personlig og individuel behandling.

I husets 16 behandlingskabiner indenfor den eksklusive beauty- og wellness-residens kan du gå på opdagelse i en verden af mangfoldighed. Her finder du bl.a. en hel komposition bestående af de smukkeste orientalske, asiatiske og alpine ritualer og helsetraditioner.

Vinterens inklusive-highlights
DAS CENTRAL - AKTIVPROGRAM

DEN NEMMESTE VEJ TIL DE STORE SKIFORNØJELSER
Hotellets egen shuttle-service til liftstationerne

Hvide ferie-highlights
VORE VINTER-ARRANGEMENTER

Book your dream holidays in our hotel!